Ситуація на Харківщині на ранок 16 квітня: обстріли, пожежі, постраждалі

16.04.2024 09:10   -
Ситуація на Харківщині на ранок 16 квітня: обстріли, пожежі, постраждалі

Протягом доби артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини. Під ударами авіації опинилися Лук’янці й Волохівка. Чотири ракети з ЗРК С-300 окупанти запустили по району села Клугино-Башкирівка, передає Інфосіті.

Зокрема, під ударами ворожої артилерії, РСЗВ та мінометного вогню опинилися Уди, Козача Лопань, Стрілеча, Синьківка, Петропавлівка, Кислівка, Піщане та інші прикордонні та прифронтові населені пункти.

Ударів по м. Харків не зафіксовано.

О 14:08 15 квітня ворожий літак скинув керовану авіаційну бомбу на село Лук’янці Липецької громади Харківського району. Вона влучила в заклад освіти. Внаслідок обстрілу 4 цивільних зазнали травм: дві жінки віком 63 та 66 та двоє чоловіків 38 та 65 років. Двоє чоловіків 63 та 65 років загинули на місці.

15 квітня приблизно о 17:00 внаслідок ворожого обстрілу загорівся сухостій поблизу села Піщане. Інформація про постраждалих не надходила.

В Ізюмському районі біля с. Явірське під час проведення польових робіт в полі підірвався трактор на вибуховому пристрої ТМ-62П. Травм зазнав 54-річний водій, без госпіталізації.

За минулу добу на Куп’янському напрямку ворог наступальних дій не вів.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ