Харків’янка кричала та принижувала свого сина-інваліда при поліцейських

19.07.2022 15:10   -
Новини Харкова: Мати вчиняла домашнє насильство над сином-інвалідом

За невиконання батьківських обов’язків та вчинення домашнього насильства поліцейські притягнули харків’янку до відповідальності. Про це повідомляють “Харьковские известия”.

19 липня під час рейду працівники ювенальної превенції спільно з поліцейськими та представниками служби у справах дітей Київського району виявили факт неналежного виконання батьківських обов’язків 37-річною жінкою.

Родина перебуває на обліку як сім’я, що опинилась у складних життєвих обставинах. Сина-інваліда жінка виховує самостійно. Під час перевірки поліцейські виявили неналежні умови проживання дитини. В домі не було продуктів харчування.

В присутності правоохоронців мати здійснювала психологічне насильство щодо 15-річного сина – кричала та принижувала.

Поліцейські надали гуманітарну допомогу сім’ї у вигляді продуктового набору.

Стосовно жінки поліцейські склали протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) і ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Новини Харкова: Мати вчиняла домашнє насильство над сином-інвалідом

Раніше ми повідомляли про те, що харків’янка відповість за жорстокість щодо власної дитини.