Побила та покинула напризволяще. Харків’янка відповість за жорстокість щодо власної дитини

18.07.2022 11:36   -
Новини Харкова: Жінка побила сина та покинула у магазині

Жахливий випадок стався напередодні у Харкові. П’яна матір вдарила дитину та покинула саму у громадському місці. Про це повідомляють “Харьковские известия”.

17 липня о 18:43 до поліції звернулася продавчиня. Жінка повідомила, що до неї у магазин зайшли матір з дитиною. Жінка була сильно п’яна. У якійсь момент вона почала сваритися з сином, потім вдарила дитину по обличчю та пішла геть. 8-річний хлопчина залишився сам у незнайомому місці.

На місце події прибули співробітники ювенальної превенції та працівники управління патрульної поліції. Правоохоронці відвели хлопчика додому та передали бабусі. 32-річну матір виявили неподалік.

Новини Харкова: Жінка побила сина та покинула у магазині

Щодо матері дитини поліцейські склали три протоколи про адміністративні правопорушення за ст.173-2 (вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування), ст.184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) та ст.178 (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Раніше ми повідомляли, що у Харкові вилучили дітей у п’яної матері.