Розпорядження про відведення на території міста Харкова місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації під час підготовки проведення позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

29.08.2014 07:00   -
Автор:

У К Р А Ї Н А

ХАРКІВСЬКИЙ

МІСЬКИЙ ГОЛОВА

Від 28.08.2014 № 57 / 1

Розпорядження

про відведення на території міста Харкова місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації під час підготовки проведення позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

З метою створення належних умов для розміщення матеріалів передвиборної агітації суб’єктами виборчого процесу під час підготовки до проведення позачергових виборів народних депутатів України, які відповідно до Указу Президента України від 27 серпня 2014 року № 690 / 2014 відбудуться 26 жовтня 2014 року, для забезпечення додержання принципу рівних умов щодо партій, депутати від яких зарєєстровані у загальнодержавному окрузі, та кандидатів у депутати в одномандатному окрузі, керуючись ч. 11 ст. 68, ч. 8 ст. 69, ст. 74, ч. 12 ст. 107 Закону України «Про вибори народних депутатів України», ст. ст. 42, 50, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Відвести місця для розташування стендів, дощок оголошень у людних місцях для розміщення матеріалів передвиборної агітації (додається).

2. Головам адміністрацій районів Харківської міської ради:

2.1. Спільно з Департаментом житлового господарства Харківської міської ради (Нехорошков Р. Б.), КП «Жилкомсервіс» (Яковлев О. А.), КП «Харківблагоустрій» (Слівінська К. І.), КП «Міський інформаційний центр» (Попов О. В.):

2.1.1. Обладнати та привести у належний стан стенди та дошки оголошень для розміщення матеріалів передвиборної агітації.

Термін виконання: до 28.08.2014.

2.1.2. Здійснювати контроль за станом стендів і дощок оголошень.

Термін виконання: протягом виборчого процесу.

2.2. Спільно з Департаментом комунального господарства Харківської міської ради (Кітанін В. О.), Департаментом будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради (Чумаков В. М.) здійснити заходи щодо недопущення розміщення матеріалів передвиборної агітації, політичної реклами, у тому числі повідомлень про перебіг ви-борчого процесу на пам’ятках архітектури, а також у місцях, де вони перешкоджають безпеці дорожнього руху.

Термін виконання: протягом виборчого процесу.

3. Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту Харківської міської ради (Топчій В. О.) організувати спільно з міським управлінням ГУ МВС України в Харківській області (Бойко О. О.) координацію заходів щодо забезпечення охорони громадського порядку в місцях розташування стендів та дощок оголошень для розміщення матеріалів передвиборної агітації відповідно до додатку.

Термін виконання: протягом виборчого процесу.

4. Координацію та контроль за виконанням розпорядження покласти відповідно на заступника міського голови — керуючого справами виконавчого комітету міської ради Чечетову-Терашвілі Т. М. та секретаря Харківської міської ради Новака О. М.

Секретар міської ради О. М. Новак

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Додаток до розпорядження міського голови від 28.08.2014 р. № 57 / 1 можно скачать и посмотреть в прикрепленных файлах.