Президент Зеленський побував з робочою поїздкою на Харківщині

03.10.2023 16:05   -
Президент побував з робочою поїздкою на Харківщині

Сьогодні, 3 жовтня, Президент України Володимир Зеленський відвідав військових, які виконують бойові завдання на одному з найгарячіших напрямків – Купʼянсько-Лиманському. Про це повідомляє Інфосіті.

На цьому напрямку воюють 103-тя бригада територіальної оборони, 68-ма єгерська бригада імені Олекси Довбуша та 25-та окрема повітрянодесантна Січеславська бригада.

Володимир Зеленський зустрівся з командирами бригад та батальйонів та обговорив ситуацію на полі бою, нагальні проблеми та потреби.

“Кожна наша бойова бригада, кожен воїн, який знищує окупантів, кожним своїм кроком уперед стверджує, що українська перемога неодмінно буде. Ви – міць! Дякую за службу!”, – додав Президент.

Глава держави також відвідав танковий підрозділ 21-ї ОМБр, де оглянув техніку, передану українській армії західними партнерами, зокрема танки Leopard-2 та бойові машини піхоти CV-90, які використовувалися в боях на Куп’янському напрямку.

Президент вручив нагороди військовослужбовцям і бойовим медикам, які відзначилися під час захисту України.

Нагадаємо, напередодні керівник пресслужби Східного угруповання Ілля Євлаш заявив, що росія зосередила на Лимано-Куп’янському напрямкові до 110 тисяч своїх військових.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.