У Харкові відновили роботу пункти видачі дитячого харчування

29.06.2023 14:37   -
У Харкові відновили роботу пункти видачі дитячого харчування

З червня 2023 року КП «Міська молочна фабрика-кухня дитячого харчування» відновило роботу десяти пунктів видачі дитячого харчування у Харкові. Про це повідомляють Харьковские известия.

До повномасштабної війни у місті Харків працювало понад 70 пунктів дитячого харчування.

Як повідомила заступник директора з якості та безпеки підприємства Людмила Лобойко, також довелося тимчасово скоротити асортимент продукції до десяти найменувань (до війни було 29).

«Ми провели опитування та зупинилися саме на цьому асортименті. Це стерилізоване молоко, кефір кислий і солодкий, нарине, біфівіт, ацидофільне молоко і сир кисломолочний. Ця група продуктів виробляється термостатним способом, і в ній достатній вміст кисломолочних бактерій, які позитивно впливають на розвиток дитини. Основне завдання – приготувати харчування для дітей від шести місяців», – зазначила Людмила Лобойко.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

За її словами, харчуванням на сьогоднішній день забезпечують до 2 500 дітей. Сім’ї пільгових категорій можуть отримати харчування в дитячих поліклініках.

На підприємстві наголосили, що, попри складні обставини, у планах – розвиватися та відновити довоєнні обсяги виробництва.

Детальну інформацію про асортимент та пункти видачі харчування можна дізнатися на сайті підприємства.

ОСТАННІ НОВИНИ