У Харкові ліквідували 9 аварій на водоводах

07.04.2023 11:20   -
У Харкові ліквідували 9 аварій на водоводах

У Харкові напередодні ліквідували 9 аварій на водоводах. Сьогодні, 7 квітня, бригади почали ліквідацію 15 пошкоджень на водопровідних мережах. Про це повідомляють Харьковские известия.

Зокрема, в Індустріальному районі на вулиці Великій Кільцевій ремонтники інтенсивними темпами продовжують заміну ділянки технічно зношеної магістралі довжиною 120 метрів.

«Вже переклали 80 погонних метрів даного водопроводу діаметром 300 мм, який експлуатується понад 30 років. Він забезпечує водопостачанням мікрорайони «Горизонт» та «Сонячний». Певні складнощі виникають під час виконання земляних робіт у зв’язку з розташуванням на цьому відрізку інших комунікацій міської інфраструктури. Тим не менш, роботи ведуться за графіком. На час проведення відновлювальних робіт подача води харків’янам не припиняється», – поінформував начальник районної служби комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Володимир Сундук.

Для економії часу ремонтних бригад мешканців Харкова просять докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення. Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.