У харківському Екопарку оселилися зірки Tik-Tok з передової (відео)

26.06.2023 09:51   -

Зірки Tik-Tok дикі кабанчики Тіша та Тоша тепер мешкають у Фельдман Екопарк. Їхня мати загинула під обстрілами, а малечу врятували українські військові з 92-ї бригади. Про це повідомляють Харьковские известия.

Турботу про новонароджених диких кабанів бійці взяли на себе. Іхнім опікуном став боєць із позивним Santik. Коли Тіша і Тоша підросли, боєць став викладати в мережу ролики з кабанчиками з передової, які набирали мільйони переглядів.

Але війська – не місце для тварин, тому кабанчиків вирішили передати до Фельдмана Екопарку. Для Тіши і Тоши в Долині альпака побудували зручний вольєр.

“До нас зараз постійно звертаються небайдужі люди, які рятують тварин. Тому ми відновлюємо роботу нашого «Доброго дому», який за роки роботи до повномасштабного вторгнення надав допомогу понад 6 тис. диких тварин”, – зазначив засновник Екопарку Олександр Фельдман.

Кабанчики стали першими клієнтами Центру порятунку тварин «Добрий дім Фельдман Екопарк». Незабаром до них приєднається оленя та інші врятовані тварини.

ОСТАННІ НОВИНИ