У Харківській області відновили газопостачання для 350 населених пунктів (фото)

27.06.2022 13:30   -
Війна Харківська область: Відновлено подачу газу в 350 населених пунктів

Фахівці АТ «Харківгаз» відновили газопостачання в 350 населених пунктів Харківської області та повернули газ в домівки близко 100 тысяч родин, які опинились під безжальними обстрілами окупантів. Про це повідомляють «Харьковские известия».

З першого дня повномасштабної війни газова інфраструктура, житлові будинки та мешканці Харківської області знаходяться під інтенсивними обстрілами окупантів.

Для підтримки життєдіяльності регіону, газовикам АТ «Харківвгаз» довелось замінити та відремонтувати майже 3 тисячі кілометрів пошкоджених газопроводів, відновити роботу 250 газорегуляторних пунктів, усунути тисячі пошкоджень на будинкових мережах.

“За чотири місяці війни газовики щодня, не зупиняючись, працюють в громадах Харківської області, повертаючи в домівки енергоносії, необхідні для життя. За ці страшні дні, колектив компанії пережив близько півтисячі обстрілів та втратив п‘ятьох своїх працівників, які допомагали людям у тяжкі хвилини та боронили регіон від окупантів. Але всі ті, хто вижив, залишаються на своїх місцях, працюють далі і вірять ЗСУ”, – йдеться в дописі на Facebook-сторінці АТ “Харківгаз”.

Війна Харківська область: Відновлено подачу газу в 350 населених пунктів

Раніше ми повідомляли про те, що харківські енергетики показали «трофеї», які прилетіли від окупантів.