Надзвичайники врятували трьох людей на пожежах у Харкові

21.03.2024 09:55   -
За добу ДСНС-ники врятували 3 людей на пожежах у Харкові

Протягом доби рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 16 виїздів на ліквідацію пожеж. Надзвичайникам вдалося врятувати три життя, передає Інфосіті.

Одна з пожеж сталася в одноповерховій складській будівлі на вул. Греківській у Харкові. Всередині одноповерхового ангара на площі 400 кв.м горіли аерозольні балончики з фарбою. Бійцям ДСНС вдалось врятувати з вогню чоловіка 1947 року народження. Пожежу загасили майже через шість годин. У ДСНС зазначили, що загоряння сталося за технічними причинами.

Пожежа, спричинена коротким замкненням електромережі, трапилась о 15:24 у житловій багатоповерхівці на вул. Салтівське Шосе у Харкові. Завдяки оперативним діям вогнеборців була врятована 85-річна жінка.

Ще одне життя було врятовано в Холодногірському районі. Після влучання російської ракети на місці спалахнула масштабна пожежа. Сергій Богатир, командир відділення 1-ї частини, одним із перших прибув на місце удару і побачив, як на кондиціонері тримався чоловік, рятуючись від пожежі. Людина була на висоті близько 18 метрів. Завдяки рішучим діям надзвичайників чоловіка було врятовано.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ