Медичні заклади Харківщини отримали 89 генераторів від міжнародних благодійників (фото)

24.01.2023 11:27   -
Медичні заклади Харківщини отримали 89 генераторів від ОАЕ

Допомога до медичних закладів Харківської області надійшла від Об’єднаних Арабських Еміратів. Про це повідомляють  Харьковские известия.

Це стало можливим завдяки спільним зусиллям Офісу Президента України, Фонду держмайна та благодійного фонду «UAIM». З доставкою обладнання також допомагали АТ «Укрзалізниця» та польське агентство RARS.

«Департамент охорони здоров’я Харківської ОВА отримав генератори потужністю від 3 до 8 кВт. Ці прилади будуть розподілені між закладами охорони здоров’я області. Дякую за підтримку благодійному фонду «UAIM» та Об’єднаним Арабським Еміратам», – зазначив заступник директора Департаменту охорони здоров’я Харківської ОВА Ігор Волченко.

Загалом до Харківської області спрямували 248 генераторів, 89 з яких отримають заклади охорони здоров’я. Решту планують використати в Пунктах Незламності та надати для інших потреб громад.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Зокрема, Богодухівський район отримав 16 генераторів, Красноградський – 15, Лозівський – 10, Чугуївський – 10, Харківський – 13, Ізюмський і Куп’янський – по 2. Також 5 генераторів спрямують на потреби Департаменту охорони здоров’я та 1 передадуть для обласної дитячої інфекційної клінічної лікарні.

ОСТАННІ НОВИНИ