Легендарна українська фехтувальниця проводить благодійний аукціон з унікальним лотом для допомоги пораненим бійцям ЗСУ

23.08.2023 09:50   -
Харлан виставили на аукціон Барбі - допомога бійцям ЗСУ
Фото: Інстаграм О. Харлан

Найвідоміша українська фехтувальниця на шаблях, олімпійська чемпіонка, неодноразова переможниця чемпіонатів світу та Європи Ольга Харлан виставила на продаж єдиний у світі екземпляр ляльки Барбі, яка є копією самої спортсменки. Всі виручені кошти надалі будуть направлені на реабілітацію українських військових. Про це повідомляє спортивна редакція «Інфосіті».

Три роки тому знаменита українська спортсменка Ольга Харлан отримала від компанії «Mattel» персональну копію ляльки Барбі. Тоді з нагоди 60-ї річниці компанії та відзначення Міжнародного дня боротьби за права жінок «Mattel» вирішила створити лялькові копії жінок, які надихають дівчаток по всьому світу. Харлан стала першою українкою, яка потрапила до ексклюзивної серії «Barbie Role Models».

Саме цю Барбі, яка була зроблена в єдиному екземплярі, Ольга Харлан і виставила зараз на благодійний Аукціон.


«Гроші підуть до реабілітаційної клініки Bodro, яка займається відновленням військовослужбовців, які повертаються із зони бойових дій. Реабілітація — важлива частина в подальшому житті наших захисників. Чим більше ми зможемо зібрати з цього аукціону, тим більше хлопців зможе відновитися», – прокоментувала старт Аукціону Ольга Харлан.

Благодійний Аукціон з коштовним лотом легендарна українська спортсменка проводить на платформі eBay (посилання на лот: www.ebay.com/itm/266380615825).

Торги за унікальну Барбі-фехтувальницю завершаться 30 серпня. Наразі за рідкісну ляльку вже пропонують трохи більше 10 тисяч доларів.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Також нагадаємо, що нещодавно Міжнародна федерація фехтування змінила правила щодо рукостискань після скандального поєдинку на чемпіонаті світі між Ольгою Харлан та «нейтральною» спортсменкою з росії.

Раніше ми також повідомляли, що інший український чемпіон та призер Олімпійських ігор Юрій Чебан продав на благодійному аукціоні усі три свої олімпійські нагороди, а виручені кошти передав на допомогу Збройним силам України.

ОСТАННІ НОВИНИ