Комунальне підприємство Харкова налагодило випуск запчастин (фото)

10.11.2023 12:45   -
КП "Харківводоканал" налагодило випуск запчастин

На комунальному підприємстві «Харківводоканал» інтенсивно розвивають виробництво високоякісних запчастин для власних потреб. Про це повідомляє Інфосіті.

Як повідомив заступник начальника цеху з ремонту та технічного обслуговування обладнання Юрій Семенов, минулого місяця завдяки достатньому випуску ремкоплектів та необхідних деталей було відремонтовано 50 водорозбірних колонок, 40 пожежних гідрантів та 15 засувок різних діаметрів.

«Також активно налагоджуємо виробництво нових запчастин. Однією з останніх розробок наших умільців стали надміцні ущільнювальні кільця, які широко застосовуються при відновленні пожежних гідрантів», – зазначив Юрій Семенов.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Поряд із виконанням щоденних поточних завдань, колектив виготовляє унікальні конструкції, які застосовуються під час усунення складних аварійних ситуацій на мережах. Участь у таких відповідальних роботах беруть зварювальник Володимир Черняєв, токар Григорій Журавель та слюсар-ремонтник Михайло Корман.

«Подальший розвиток виробництва неможливий без впровадження передових розробок та сучасного обладнання. Тому керівництво підприємства постійно зміцнює нашу матеріально-технічну базу. Зокрема, нещодавно було придбано сучасний верстат, який дозволяє ефективніше виконувати технологічні операції», – підсумував заступник начальника цеху.

ОСТАННІ НОВИНИ