“Харківводоканал”: ініціативи та розробки для забезпечення надійності водопостачання

10.11.2023 16:30   -
"Харківводоканал": ініціативи та розробки для забезпечення надійності водопостачання

КП «Харківводоканал» інтенсивно розвиває виробництво високоякісних запчастин для власних потреб. Про це повідомляє Інфосіті.

Як повідомив заступник начальника цеху з ремонту та технічного обслуговування обладнання Юрій Семенов, минулого місяця завдяки достатньому випуску ремкомплектів і необхідних деталей фахівці підприємства відремонтували 50 водорозбірних колонок, 40 пожежних гідрантів і 15 засувок.

Також активно налагоджуємо виробництво нових запчастин. Однією з останніх розробок стали надміцні кільця ущільнювачів, які застосовуються при відновленні пожежних гідрантів, – розповів Юрій Семенов.

Крім того, колектив виготовляє унікальні конструкції, які застосовуються під час усунення аварійних ситуацій на мережах.

Подальший розвиток виробництва неможливий без впровадження передових розробок і сучасного обладнання. Тому ми постійно зміцнюємо нашу матеріально-технічну базу. Зокрема, нещодавно був придбаний сучасний верстат, який дозволяє ефективніше виконувати технологічні операції, – зазначив заступник начальника цеху.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.