Ялинка Харкова: стало відомо на якій станції її розмістять цьогоріч і як готуються до свят

10.11.2023 16:35   -

У Харкові станції метро почали прикрашати святковими декораціями. Ілюмінацією вже оздоблена станція метро «Наукова». А вже найближчими вихідними святковий настрій будуть створювати в підземці на «Історичному музеї».

АНДРІЙ КРАВЧЕНКО ПРЕССЕКРЕТАР КП «ЦЕНТРАЛЬНИЙ ПАРК ХАРКОВА»
Тривають роботи по оздобленню 4 станцій новорічними візерунками, які є в розпорядженні центрального парку. Оскільки ми не маємо можливості, через війну, оздобити сам парк так, як звикли харків’яни, але потішити людей. Потішити дітлахів новорічними прикрасами хочеться, тому ми вирішили перенести це в більш безпечне місце, а саме до харківської підземки. Мова йде про станцію метро «Наукова», «Історичний музей», «Університет» та «Центральний вокзал». Це ті станції, які найбільш відвідувані і кожна з них, як в минулому році, матимуть власний якийсь вигляд, але всі вони безперечно будуть надихати на таку атмосферу новорічного свята.

Всі роботи з монтажу святкової ілюмінації, кажуть в Центральному парку, в Харкові проводять вночі. Все це для того, щоб не заважати руху потягів підземки та пасажирам метрполітену.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

АНДРІЙ КРАВЧЕНКО ПРЕССЕКРЕТАР КП «ЦЕНТРАЛЬНИЙ ПАРК ХАРКОВА»
Триватимуть роботи до початку грудня. Я сподіваюсь до Святого Миколая ми завершимо вже всі 4 станції. На кожній із станцій ви зможете побачити ті орнаменти, ті візерунки, ті мотиви, які ви вже бачили в центральному парку. На правду, нічого нового не буде, не час зараз купувати нові речі, але час все одно святкувати  новорічні свята, бо діти того бажають. Якщо говорити про більш насичені нашими декораціями станції, то це безперечно «Історичний музей» та «Університет». Там будуть, і якщо говорити про «Історичний музей», там будуть встановлені фігури янголів, що символізують Різдво та Святого Миколая. Буде інсталяція з новорічними ялинками. Якщо говорити про центральну локацію – це «Університет». Там буде встановлена наша парківська новорічна ялинка з прикрасами. З гірляндами, там буде встановлено безліч мотивів, якісь додаткові декорації, аби створити саме там таку атмосферу свята, як годиться.

ОСТАННІ НОВИНИ