Інвестори довіряють Харкову — Ігор Терехов

19.10.2023 14:55   -
Інвестори довіряють Харкову — Ігор Терехов

Навіть під час війни місто Харків отримує кредити на закупівлю громадського транспорту та залучає кошти на відновлення критичної інфраструктури. Про це в інтерв’ю порталу «Новини. LIVE» повідомив міський голова Ігор Терехов, повідомляє Інфосіті.

Мер наголосив, що навіть у воєнних умовах Харків виконує свої зобов’язання перед інвесторами. Зокрема, він нагадав, що міська рада повністю погасила кредит на реконструкцію Центрального парку.

«Ми викупили всі борги за рахунок міського бюджету. Інвестори довіряють Харкову, тому під час війни ми отримуємо кредитні ресурси на закупівлю електробусів, рухомого складу метрополітену, трамваїв та тролейбусів, на транспортну інфраструктуру. Крім цього, залучаємо кошти на відновлення систем тепло- та енергопостачання. Ми так робимо виключно тоді, коли розуміємо, що це необхідно, і знаємо, як ці кредити віддаватимемо», – наголосив Ігор Терехов.

Мер також зазначив, що всі проєкти, про які місто домовлялося з європейськими банками перед початком повномасштабного вторгнення рф, зберегли фінансування.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.