Ігор Терехов висловлює співчуття родині Леоніда Рубаненка

03.10.2023 12:15   -
Помер Леонід Рубаненко - Ігор Терехов висловлює співчуття

Харківський міський голова Ігор Терехов висловлює співчуття рідним та близьким голови Об’єднання організацій роботодавців Харківщини, члена виконавчого комітету Харківської міської ради Леоніда Рубаненка, який помер сьогодні, 3 жовтня.

«Прийміть найглибші співчуття у зв’язку зі втратою, що вас спіткала! Леонід Іванович був ефективним керівником, талановитою людиною і справжнім професіоналом своєї справи, якого знали, поважали та високо цінували.


Харкову його не вистачатиме. Сил вам пережити це горе! Вічна пам’ять!» – говориться у співчутті.

Леонід Іванович Рубаненко помер на шістдесят сьомому році життя внаслідок тяжкої хвороби.

Життя Леоніда Рубаненка тісно пов’язано з Харковом. У 1980 р. він закінчив Харківський політехнічний інститут, факультет транспортного машинобудування. Трудову біографію розпочав на Харківському тракторному заводі.

У 1990 році був обраний головою виконкому Орджонікідзевської районної ради м. Харків, а у 1991 р. призначений начальником головного адміністративного управління з транспорту та зв`язку Харківського міськвиконкому. У 1993 р. почав працювати у сфері підприємництва, де займав різні керівні посади. У 2007 р. обраний головою правління корпорації «Консалтингова група Рубаненко і партнери». За його активної участі було створено ГО «Гостинна на Дворянській».


ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.