До Харкова повертаються майстри індустрії краси

26.01.2023 15:04   -
До Харкова повертаються майстри індустрії краси - Новини Харкова

З-за кордону та західних областей країни до Харкова повертаються майстри індустрії краси. Загалом у місті працює близько 55% від довоєнної кількості підприємств сфери сервісу. Про це повідомляють  Харьковские известия.

За інформацією Департамента адміністративних послуг та споживчого ринку, у місті поступово відновлюють роботу перукарні, ремонтні майстерні, хімчистки, автомайстерні.

Також харківські підприємці надають послуги з ремонту речей особистого вжитку, побутової та комп’ютерної техніки, прання та чистки білизни, ремонту автомобілів, працюють лазні, автомийки тощо.

Деякі підприємства у Харкові не зупиняли свою роботу з початку активних бойових дій. Наприклад, послуги населенню надавали в хімчистці-пральні в Слобідському районі, де також безкоштовно прали білизну для військового шпиталю. Перукарні, які розміщені у підвальних приміщеннях, також продовжували працювати.

“Зараз, враховуючи поступове повернення майстрів індустрії краси, спостерігається подальше стрімке відкриття перукарень та салонів”, – зазначили у департаменті.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.