Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на четвер, 30 березня

30.03.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 30 березня 2023 року

Астрологічний прогноз на 30 березня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Хороший настрій, що супроводжує вас від самого ранку, вже до обіду може почати згасати – спробуйте утримати його будь-якими доступними вам способами, не дозволяйте людям та обставинам зіпсувати його.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Дар красномовства й переконливості, яким нагородять вас сьогодні зірки, дозволить схилити на свій бік будь-якого – навіть найупертішого та найнезговірливішого – співрозмовника, тож скористайтеся ним.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Велика ймовірність зіткнутися з незнайомою людиною, яка спробує – за допомогою різноманітних маніпуляцій –змусити вас діяти у своїх інтересах, не варто йти у неї на поводі.

Рак (22 червня – 23 липня)

Найгіршим вашим недоліком, який може проявитися цього дня, стане невдячність: намагайтеся дякувати всім, хто допоможе вам у тій чи іншій ситуації, починаючи з колег і друзів та закінчуючи зірками.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Вільний від роботи час, який випаде вам сьогодні, бажано провести зі своєю родиною: сьогодні – з різних причин – вони особливо потребуватимуть вашої любові та уваги.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

До ухвалення важливих рішень необхідно підходити з максимальною серйозністю: спочатку потрібно все обміркувати та прорахувати і лише потім робити крок, який матиме значні наслідки.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Сьогодні до вас часто звертатимуться по пораду чи сприяння: перш ніж комусь щось порекомендувати, подумайте про те, чи не звинуватять вас у неприємностях, які можуть виникнути внаслідок цього.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

У стосунках із близькою людиною може виникнути “тріщина”, яку необхідно “зацементувати” без зволікань, не чекаючи, поки умовна “чашка” трісне так, що її вже неможливо буде “склеїти”.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Незважаючи на невідкладні справи, намагайтеся знайти час для відпочинку: пам’ятайте, що фізичні сили – навіть у таких активних людей, як ви – не безмежні, час від часу їх необхідно відновлювати.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Якими б зайнятими ви не були, не втрачайте можливості допомогти тому, хто вас про це попросить: вам такі дії, найімовірніше, нічого не коштуватимуть, а людині повернуть стійке життєве становище та віру в людей.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Проблему, яка докучає вам тривалий час, вдасться вирішити несподівано легко, головне – довіритися своїй інтуїції та діяти у повній відповідності до її цінних “вказівок”.

Риби (20 лютого – 20 березня)

За найменшої можливості день, незважаючи на його будній статус, необхідно провести вдома: там знайдуться справи, які сьогодні необхідно завершити, інакше вони ще довго докучатимуть вам.

ОСТАННІ НОВИНИ