Пожежі на Харківщині: оперативна інформація від ДСНС на 30 березня

30.03.2023 09:05   -
Пожежі на Харківщині: дані від ДСНС на 30 березня 2023 року

За добу з 29 по 30 березня 2023 року рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 18 оперативних виїздів. Про це повідомляють Харьковские известия.

Протягом звітного періоду рятувальники 2 раза виїжджали на ліквідацію пожеж. Пожеж через ворожі обстріли не зафіксовано.

Рятувальники виїжджали для обстеження місць чергового ворожого артилерійського обстрілу у м. Вовчанськ. У ході перевірки було виявлено пошкодження на території промислового підприємства.

Також куп’янські рятувальники здійснили перевірку обстріляного ворогом села Подоли. Там вражені дахи та вікна 2-х житлових будинків. Постраждало троє людей.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Піротехнічні підрозділи ДСНС протягом доби вилучили та знешкодили 156 одиниць вибухонебезпечних предметів.

В Ізюмському районі в результаті вибуху загинули 2 людей та 2 отримали поранення. За попередніми даними, рухаючись ґрунтовою польовою дорогою поблизу м. Барвінкове легковий автомобіль наїхав на протитанкову міну. Піротехніками в районі місця вибуху розчищено близько 3 км ґрунтової дороги, щоб забезпечити безпечний доступ до автомобіля спеціалізованим службам. На цій ділянці сапери знайшли і вилучили 12 протитанкових мін.

ОСТАННІ НОВИНИ