У місті встановлюють ігрові комплекси на дитячих майданчиках. ФОТО

14.08.2019 15:01   -
Автор:
Як повідомив сьогодні, 14 серпня, заступник директора КП «Харківське ремонтно-будівельне підприємство» Ігор Малюгов, з початку літа у дворі житлового будинку №32 був проведений комплекс робіт з благоустрою. Зокрема, там встановили новий спортивний майданчик з тренажерами, а також відновили обладнаний раніше дитячий ігровий комплекс. Сьогодні для маленьких жителів двору робочі монтують піраміду на тросах для лазіння.
«За допомогою цього ігрового елемента діти добре розвивають моторику. Перші дві такі піраміди ми встановили торік, після чого нам почали надходити звернення від інших жителів із проханням обладнати і їхні двори саме такими ігровими елементами. Цього року ми придбали п'ять пірамід, які встановимо на прибудинкових територіях, де проводиться комплексний благоустрій», – зазначив Ігор Малюгов.
Крім цього, до кінця серпня у дворі по вул. Морозова, 32 встановлять ігровий комплекс «Фортеця» і нові футбольні ворота.
За словами заступника директора КП «ХРБП», всього цього року на підприємстві закупили 545 ігрових елементів для дитячих майданчиків і 118 – для спортивних, у т. ч. тренажери та гімнастичні снаряди. На сьогодні у дворах міста встановлено 60% з них.