На особистих прийомах Геннадій Кернес розглянув понад 1,5 тисячі питань

15.01.2020 13:03   -
Автор:
Про це йдеться в Інформації про кількість і характер звернень громадян та юридичних осіб, що надійшли до Харківської міської ради в 2019 році.
Міський голова провів виїзні особисті прийоми громадян у Харківському національному технічному університеті сільського господарства ім. Василенка, Міський студентській лікарні, на ПАТ «Турбоатом», ДП «Завод ім. Малишева», у Харківському національному університеті міського господарства ім. А.Н. Бекетова. Прийоми також пройшли для співробітників медичних установ, навчальних закладів Київського, Слобідського, Основ'янського, Шевченківського, Московського районів, а також для працівників установ культури Шевченківського району.
На інтернет-«гарячу» лінію міського голови в 2019 році надійшло 5193 звернення, позитивно було вирішено 2145 питань. Було зареєстровано 1336 звернень, що надійшли на особисту сторінку міського голови у «Facebook», з них вирішили – 625, на 88 питань надали роз'яснення, 623 – були направлені для подальшого вирішення в профільні комунальні підприємства. Крім того, було вирішено 2239 питань, з якими громадяни звернулися до громадських приймалень міського голови.