«E-ticket»: школярам замінили 700 електронних квитків

02.08.2019 17:33   -
Автор:
Як повідомили сьогодні, 2 серпня, в Департаменті інфраструктури, у липні був додатково виданий 21 пільговий електронний квиток учням шкіл міста Харкова (всього видано 84,8 тис. квитків), а також сім квитків – соцпрацівникам районних територіальних центрів надання соціальних послуг (усім категоріям медичних і соціальних працівників видано 1340 квитків).
Нагадаємо, що з грудня 2017 року система «Електронний квиток» впроваджена в наземному електротранспорті міста (трамвай, тролейбус). На весь рухомий склад, який здійснює перевезення пасажирів, встановили 451 бортовий комп'ютер і змонтували 1419 валідаторів реєстрації проїзду.
Станом на 1 серпня, на трамвайних і тролейбусних зупинках міста встановлені і цілодобово функціонують 166 терміналів «Е-ticket» для придбання та поповнення квитків для проїзду (разові і електронні).
Для запуску першого етапу системи «E-ticket» на всіх станціях метрополітену встановлена мінімальна кількість обладнання, і зараз система «Електронний квиток» працює в режимі першої пускової черги. До неї підключені 53 валідатори, і ще планується встановити 381. На всіх станціях метрополітену, де є валідатори, пасажири вже можуть користуватися системою «E-ticket».