15 фіналісток конкурсу краси «Місіс Харків 2019» презентували свої благодійні проекти під час форуму «Краса врятує світ»

13.08.2019 10:05   -
Автор:
Як повідомили організатори, місією проекту є залучення представників громадськості міста Харкова до благодійної діяльності, просування в суспільстві ідеї, що добро робити просто, об'єднавши можливості громадських організацій та влади.
У форумі взяли участь фіналістки конкурсу краси «Місіс Харків 2019», які є успішними жінками у сферах бізнесу, культури, спорту і громадської діяльності, а також представники органів місцевого самоврядування, благодійних організацій, підприємці.
Учасниці «Місіс Харків 2019» розповіли про акції, які були проведені в рамках проекту: аукціони для закупівлі медичного обладнання або надання адресної допомоги хворим дітям, зйомки соціальної реклами, проведення безкоштовних тренінгів і семінарів, курсів іноземних мов, допомога дитбудинкам, багатодітним сім'ям, організаціям із захисту тварин тощо.
Начальник управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Вікторія Грецька-Миргородська повідомила, що міська влада підтримує учасниць конкурсу «Місіс Харків 2019».
«Фінал конкурсу пройде 23 серпня. Конкурсантки не просто вийдуть перед журі і глядачами, щоб показати, які вони гарні та талановиті, а й повинні будуть продемонструвати результати благодійних акцій, які вони проводили протягом півроку, розповісти, що хорошого вони зробили для людей. Це буде дуже важливий критерій для оцінки конкурсанток. Благодійність – гарний і правильний тренд сьогоднішнього дня. А також організатори конкурсу стануть нашими партнерами під час проведення «Kharkiv Fashion» у жовтні», – зазначила Вікторія Грецька-Миргородська.