Затримання порушника комендантської години та виявлення прихильників “руського миру” – робота поліції

26.08.2022 09:16   -

Працівники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти минулої доби опрацювали усі факти руйнувань помешкань та інших об’єктів на території регіону внаслідок обстрілів та пожеж. Особовий склад харківської поліції продовжує нести службу за місцями дислокації.

На блокпостах за добу правоохоронці разом з військовими перевірили понад 600 транспортних засобів. Завдяки інформації від населення до відділів поліції доставлені 25 осіб для перевірки їх можливої співпраці з російськими окупантами.

Поліцейські Харкова викрили прихильника «руського мира, жителя Основ’янського району, який в умовах збройного вторгнення російської федерації відкрито вів пропаганду та висловлював підтримку країні-агресору. Під час проведення обшуку в його помешканні поліція виявила символіку окупантів та російський прапор.

По вулиці Матюшенко у Харкові наряд поліції виявив порушника комендантської години, який погрожував мешканцям житлового будинку холодною зброєю. Чоловік був затриманий та доставлений до відділу поліції для з’ясування обставин події.