Воспитаники детского дома “Семья” получили подарки от Радикальной партии Олега Ляшко

02.11.2018 15:45   -
Автор:
Представники Радикальної Партії Олега Ляшка завітали до дитячого будинку "Родина". Їх вітають як старих друзів, адже це вже не перша зустріч. За традицією гості приїхали не з пустими руками. Дітлахи всіх навчальних груп отримали подарунки та солодощі від лідера Радикальної партії Олега Ляшка. 
 
Володимир Міненко керівник Харківської обласної організації  Радикальної партії Олега Ляшка 
 
Він особисто приділяє дуже багато уваги дітям-сиротам, дітям з будинків-інтернатів з тим, щоб у них по-перше були гідні умови існування. І по-друге, безумовно, ми будемо піклуватися про те щоб, вони отримали нормальну професію, та яка користується попитом на ринку праці,  і потім були вже працевлаштовані на ті роботи, які будуть забезпечені гідною оплатою праці.
 
У дитячому будинку "Родина" за кошти, віділені за ініціативи Олега Ляшка, зробили ремонт приміщень, і кімнати дошкільнят отримали зовсім новий та сучасний вигляд.
 
Олена Верютіна директор КЗ "Харківський дитячий будинок "Родина" Харківської міської ради" 
 
В этом году летом был проведен капитальный ремонт группы в которой мы сейчас находимся, экспериментальной группы для детей дошкольного возраста. Полностью отремонтированы стены, потолки, сантехника вся заменена, полностью заменены все отопление, новые батареи поставлены. Новые, красивые уложена плитка, куплены. Так же за эти деньги куплено постельное белье, полотенца, всем этим пользуются дети в этой группе – малыши, самые маленькие дети.
 
Але якими б гарними не були умови в дитбудинку – краще, щоб діти росли в сім'ях, стверджує Олег Ляшко, який сам все дитинство провів в інтернатах. Щоб батьки не відмовлялися від дітей через відсутність грошей – політик пропонує радикально збільшувати їм зарплати, давати доступні кредити на житло, а ще – повернути безкоштовне харчування для всіх учнів шкіл та дитсадків. Тоді діти не голодатимуть, а дорослі – не ламатимуть голову, чим їх нагодувати.