Вони вміють лупасити ворога гідно: співробітники Служби Безпеки України відзначають професійне свято

25.03.2024 21:00   -

У Харкові відзначають День Служби безпеки України. Співробітники якої плі-о-пліч із іншими службами та підрозділами стоять на захисті безпеки мирних жителів міста та області. Всіх працівників вітають із професійним святом! А тих, хто віддав своє життя за рідну батьківщину – шанують. Важливість роботи СБУ, особливо під час повномасштабного вторгнення, – не підлягає сумніву. Найкращим співробітникам вручили почесні грамоти та відзнаки.

ОЛЕКСАНДР КУЦЬ НАЧАЛЬНИК УПРАВЛІННЯ СБ УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Я маю честь служити поруч з вами, я пишаюсь цим. Я вдячний кожному з Вас! Девіз СБУ Харківського управління – «Безпека народу. Безпека держави». Ви своїми діями, будь-яка ваша спецоперація на лінії фронту, на лінії зіткнення, в тилу ворога, спецоперація по затриманню терористів, диверсантів, зрадників, колоборантів – це шаг до нашої перемоги і це безпека народу, безпека Харківщини і міста Харкова. Я впевнений, що ваша ефективна робота дає можливість спокійно працювати Збройним Силам на лінії фронту. Ми не дозволяємо стріляти їм в спину. Ми даємо можливість спокійно працювати органам державної влади, які мають можливість виконувати свої функціональні обов’язки, завдяки тому, що їх ніхто не турбує, їх чеговий раз ніхто не відриває на непотрібні обє’кти – завдяки вашій роботі. Я ще раз, кажу я вдячний кожному з вас.

АНДРІЙ ГРИЦЬКОВ БРИГАДНИЙ ГЕНЕРАЛ, КОМАНДУВАЧ ОУВ «ХАРКІВ»
За рік, який я командую оперативним угруповуванням військ «Харків», такої допомоги як від СБУ І Національної поліції теж. Але сьогодні у нас свято СБУ. Дуже приємно було працювати. Олександр Іванович, дуже дякую. Завжди було порозуміння. Ті операції, які вже згадувались, вони проводяться. Не всі знають які, але вони дуже-дуже ефективні. І Збройні Сили співпрацюють зі Службою безпеки, ми виконуємо завдання – це знищити ворога, вигнати з нашої землі, щоб в нас наступив мир і мирне небо! Я всім вам бажаю мирного неба, здоров’я і разом до перемоги! Слава Україні! – Героям Слава!

ЮРІЙ ГАЛУШКІН НАЧАЛЬНИК ШТАБУ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ВСП 
Служба безпеки, у тому числі і Управління у Харкові та у Харківській області воює успішно і потужно у всіх, яких тільки можливо вимірах, які є на цій війні. Лупашити ворога достойно деяким службам ще треба повчитись. Я бажаю вам тільки перемоги і перемог.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Знаєте, протягом всієї історії Харківська СБУ завжди була дуже міцною і дуже потужною. І сьогодні ці традиції зберігаються, і я вдячний кожному з вас за те, що ви робите. Дійсно, щось, як кажуть залишається «за кадром», але дуже важливо сьогодні у ці жахливі часи війни, щоб ми разом були згуртовані, щоб ворог це відчував – і це дуже важливо! І ви робите можливе і немложливе іноді для того, щоб був спокій у нашому місті, місті Харкові, щоб люди були і відчували себе захищеними – і це дуже важливо. Знаєте, ви маєте безпрецендентний кредит довіри від харків’ян. Я дуже хочу, щоб і сьогодні, і завтра, і після нашої перемоги він зберігався. Я вдячний кожному з вас! Хочу привітати вас зі святом! Побажати вам усім, перш за все, міцного здоров’я, щастя, щоб був родинний затишок, і щоб завжди ми відчували, що СБУ стоїть на захисті нашої незалежної України і нашого славетного міста, міста-героя Харкова! Зі святом вас!

ОСТАННІ НОВИНИ