"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Волонтери передали військовим та службі ДСНС партію з 10 автомобілів (відео)

10 автомобілів передали для військових і ДСНС у Харкові
YouTube video player

10 автомобілів для різного роду потреб та призначень передали представники харківського соціально відповідального бізнесу для українських військових та співробітників служби порятунку. На додачу до цього надали ще й з два десятки буржуйок, що є теж дуже актуальними на фронті.

Всі машини і пічки вже сьогодні виїхали на напрямки виконання бойових завдань. І це лишень одна з останніх партій, що підприємці зібрали для ЗСУ, які стоять на захисті України перед російським окупантом.

ПАВЛО КОБЗАР СПІВЗАСНОВНИК КОМПАНІЇ «LOGITY»
Наразі ми передали до ЗСУ та наших спецслужб більше 130 авто. Це були і пікапи і спецтехніка і такі, як пожежна машина. Все це ми робимо своїми силами: моїми, мого партнера Аміка Монукяна і Олександра Нагаєва. Це ми робимо за власний кошт, ми не проводимо ніяких зборів . Це суто наша ініціатива за наш кошт власний. Ми вважаємо, що ми як підприємці маємо і можемо робить для захисту нашої держави і ми можем робить і в такий спосіб.

За час повномасштабної війни, повідомили в управлінні ДСНС Харківщини, автопарк спецавто зазнав колосальних пошкоджень та втрат. Тому ця машина, що передали підприємці для рятувальників, наголосили вогнеборці, зайвою точно не буде.

ОЛЕКСАНДР ВОЛОБУЄВ НАЧАЛЬНИК ГУ ДСНС У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Нам і держава допомагає. У нас близько 30 нових сучасних автоцистерн з великим об’ємом води, вогнегасячих речовин передали. Але дуже велику частку, – близько 70 автомобілів нам волонтери-благодійники допомогли. В тому числі і цей автомобіль. Сучасний, комфортний, об’єм вогнешасячих речовин тут 3 тони. Ви самі бачите, він компактний, він в старій частині міста він скрізь проїде, скрізь надасть допомогу оперативно прибути і виконати свої звання за призначенням.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

І саме так, згуртувавшись довкола єдиного бажання, наголосив мер Харкова, і можна йти до Перемоги.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Я дуже вдячний нашим волонтерам, всім небайдужим людям – харків’янам, які допомагають військовим, нашим героїчним військовим , які допомагають нашим героїчним працівникам МНС. Це дуже важливо, бо така підтримка рятує життя людей. І ви знаєте і розумієте, що у скрутний час, наші рятувальники, вони справжні герої, які допомагають людям вижити, які спасають людей, які тушать пожежі, і це дуже важливо. Що стосується наших військових , то це герої, які захищають наше майбутнє, нашу Україну і наш рідний Харків.

ОСТАННІ НОВИНИ