В Украине весной 2019 года пройдет заседание Международной ассоциации промышленных хлебопекарских предприятий

01.06.2018 17:28   -
Автор:
У харківській мерії зустріч міського голови Геннадія Кернеса з президентом Міжнародної асоціації промислових хлібопекарських підприємств Джозефом Стрітом та головою національної асоціації Володимиром Мисиком. Навесні наступного року в Україні та, зокрема, у Харкові планується провести збори Асоціації.   
 
Джозеф Стріт президент Міжнародної асоціації промислових хлібопекарських підприємств 
 
Я дуже вдячний за візит. Мені дуже сподобалась архітектура Харкова, вулиці та їх стан, а ще щасливі харків'яни, які гуляють містом. Ухвалено рішення Асоціації, що наступне засідання пройде саме в Україні і я запрошую вас.
 
Сертифікат-запрошеня Джозеф Стріт вручив Геннадію Кернесу. Мер запевнив, що всіляко сприятиме такому заходу, адже це можливість для залучення нових інвестицій. Крім того, повідомив гостям міський голова, кілька тижнів тому Харків отримав нагороду від спеціалізованого видання Financial Times, журнала fDi Magazine. Вона свідчить про те, що Перша столиця – краща у Європі по інвестиційній привабливості.
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова 
 
У нас все в городе построено на взаимоуважении между властью и горожанами. Поэтому мы будем рады новым гостям, тому, что вы проведете свою Ассоциацию, то, что Харьков, Украину узнают другие представители вашего бизнеса. А я думаю, мы постараемся создать условия максимально для вас, чтобы в то время, когда вы будете пребывать в Харькове, вы себя чувствовали, как дома.
 
Також під час зустрічі з мером були присутні іноземні інвестори, які співпрацюють з національною асоціацією промислового хлібопекарства. Вони зазначили, що вражені Харковом і мають намір розширити горизонти співпраці.
 
Клаус Фрітш власник німецької компанії "Fritch INC"
 
Я дуже радий, що потрапив до Харкова, це моя перша подорож до України. Два тижні тому ми бачились з Володимиром Мисиком і я дуже радий, що така нагода випала знову і ми сьогодні у мерії. Я знаю, що Нюрнберг – це побратим Харкова і я обов'язково зв'яжусь з представниками міста аби дізнатись про Харків ще більше.