В школах Холодногорского района отметили последний звонок

26.05.2017 14:53   -
Автор:
Зворушлива музика, сотні схвильованих обличь, розчулені батьки зі слоьозами на очах. Ось довгоочікуваний момент – лунає останній дзвоник. Випускники, ті, для кого дзвінок дійсно останній, пускаються в вальс.
 
Особливий день сьогодні саме для них, для одинадцятикласників, каже депутат облради Олександр Ткаченко.  Сьогодні їх перший крок до нового, дорослого життя. Часом складного, часом незрозумілого, проте цікавого та насиченого подіями і враженнями.
 
Олександр Ткаченко депутат Харківської обласної ради 
 
Это – завершение очень важного жизненного этапа. И, конечно, начало нового этапа, поверьте, не менее увлекательного. Последний звонок вообще не может быть поводом для грусти об ушедших школьных годах. Впереди вас ждут великие перемены. Правда, результаты будут зависеть от вас. Теперь вы будете самостоятельно принимать решения и во многом полагаться лишь на собственные силы.
 
Тим, хто поки що залишається у школі, представники депутатського корпусу побажали яскравих та пам'ятних канікул. Тим, хто залишає її назавжди – успішного складання ЗНО, гарної роботи в майбутньому, та загалом, щасливої дороги.