В Луганской области хотят перенять опыт Харькова

08.09.2017 17:35   -
Автор:
Майже 2 тисячі відвідувачів щодня – саме з такою завантаженістю працює Регіональний центр послуг. Адже його можливості – це близько 400 різноманітних послуг адміністративних, соціального характеру та пенсійного забезпечення. А ще зручний графік роботи. Тож центр користується небувалим попитом серед харків"ян. І не тільки. Він у центрі уваги також як закордонних, так і українських фахівців. 
 
Тетяна Чечетова-Терашвілі заступник Харківського міського голови – керуючий справами виконавчого комітету 
 
Популярность центра растёт, потому что это центр, который работает на основе принципа доступности, прозрачности и качественного обслуживания населения. Наши коллеги из близлежащего региона приехали перенять опыт, обменяться мнениями. Мы, как всегда, готовы делиться опытом и обучать.
 
А навчатися тут є чому, зазначають гості з Луганської області. Досвід Харкова з організації такої масштабної системи з надання послуг, а саме об"єднання їх різних за напрямком в одному закладі, луганчани, кажуть, готові взяти на озброєння. 
 
Ольга Лішик заступник голови Луганської облдержадміністрації 
 
Дійсно бачимо, що ця система працює, вона адекватна, вона зручна і це дійсно комфортно нашим громадянам. Безумовно це дуже гарний і позитивний приклад думаю для всієї України, тому що це унікальна система, яку необхідно впроваджувати в тому числі і в нашій області. Звісно бачимо це елементи доступності, що перш за все потрібно робити, це електронні софти, т.б. електронні черги, електронні послуги, сайти. Я думаю, тут багато чому є повчитися.  
 
Фахівці відзначають і масштабність центру, що поділений на зони за різними напрямками, і професійний рівень співробітників центру, і загалом комфортні умови як для їхньої праці, так і для відвідувачів.   
 
Елеонора Поліщук директор Департаменту соцзахисту населення Луганської облдержадміністрації 
 
Однозначно такая форма работы заслуживает огромного внимания и главное благодарности руководителю вашего города, мэру, потому что принять такое волевое решение – это действительно достойно глубокого уважения. И уровень уважения к социальной сфере, и уровень уважения городской власти сегодня наверное у жителей Харькова имеет самый высокий балл и самый высокий уровень. От Луганской области, от работников соцсферы, знаете, хорошая такая светлая зависть и огромное спасибо, что вы смогли это сделать. Честь вам и хвала, честное слово.  
 
Це перший візит керівників Луганської області, але не останній. Вже наступного тижня до Харкова знову приїде їхня делегація. Цього разу керівники міст і селищ Луганщини аби, як то кажуть, побачити все на власні очі і повчитится на пракитиці організації роботи надання послуг населенню.