В Харьковском цирке стартует уникальная программа “Waterland. Тайны Атлантиды”

28.02.2020 14:32   -
Автор:
Харківський цирк запрошує всіх на пошуки Атлантиди – міфічного острова-держави. Свого часу його мешканці розлютили Стародавніх Богів своєю зверхністю і острів пішов під воду разом з усіма істотами, що населяли його. З давніх часів ходили легенди про багатства і неймовірні знання, що зберігаються на дні океану. Багато мандрівників намагалися добути їх, але відшукати місце проживання атлантів не так вже й просто. Бо вхід в чарівне місто охороняють могутні чудовиська. Незабутній настрій і неймовірні емоції з таким сюжетом вам подарують артисти "Цирку на воді".
 
Марія Ремньова режисер-постановник програми "WATERLAND. Таємниці Атлантиди"
 
Таємниця Атлантиди, я думаю, що вона цікава як дорослим так і дітям. Я скажу, що ця програма не зовсім дитяча, якщо WATERLAND" це більш дитяче шоу, розраховане на більш молодший вік глядача. А ось ця програма, я впевнена, буде цікава і підліткам, і дорослим, і дітям – бо вона більш сучасна, більш "Du Soleil" і більш харизматична. 
 
"WATERLAND. Таємниці Атлантиди" це неповторне шоу під водою, на воді, на суші і в повітрі. Вас чекає незабутнє видовище і феєричне шоу для всієї родини. У 120-ти тоннах води, в обрамленні світло-музичних фонтанів і лазерного шоу, ви побачите феєричне дійство з виступом кращих циркових артистів міжнародного класу! Вас зустрінуть чарівні русалки і підкорять серце своїм незабутнім польотом під купол на арені. Дресирований ведмідь і тигр здивують своїми унікальними трюками! Ви станете свідком народження дива в ілюзіон-атракціоні з трюками кращих ілюзіоністів світу!
 
Марія Ремньова режисер-постановник програми "WATERLAND. Таємниці Атлантиди"
 
Цей харизматичний чоловік зводить з розуму всіх українських жінок. Ми привезли його спеціально для цієї програми, тому що нам потрібен був такий шаман племені Майя, такий ось саме типаж. Він робить дуже цікаві трюки. Це ілюзія та дресура, такі трюки ніхто не робить в Україні. 
 
Філіп Рамірез Дельгадо
 
Приходьте до цирку, я чекаю вас! 
 
Квитки на виставу "WATERLAND. Таємниці Атлантиди", що стартує з 29 лютого у Харківському цирку, вже у продажу в касах цирку та в інтернеті. Поспішайти отримати свій заряд позитиву та неперевершених відчуттів!