В детсаду №143 провели замену труб

25.10.2017 14:20   -
Автор:
У дитячому садочку №143 Новобаварського району, по вулиці Пермській, 21 виховується близько 400 малюків. Для них садок – вже другий дім. Для цього тут створюють всі необхідні умови: і для занять, і для годування, і для сну, і для ігор. Цьому закладу пощастило – ним, крім міста, опікується і соціальноактивний бізнес.
 
Олександр Паламарчук бізнесмен
 
Ко мне обратилось руководство детского сада с просьбой заменить порядка 50 погонных метров труб. Материалы полностью завезены в детский сад – это и трубы, и фитинги, и запорная арматура. Все работы будут выполнены в сжатые сроки, чтобы это никак не повлияло на работу детского сада. Я думаю, что в ближайшее время здесь всё будет работать, всё будет хорошо и персонал и дети здесь будут себя чусствовать комфортно и уютно. 
 
І це не перший і не останній приклад спільної роботи райадміністрації та бізнесу. Минулоріч їхніми загальними зусиллями у дошкільному закладі освіти №143 були проведені роботи з заміни водопровідної рамки, сантехнічного приладдя та лічильників. І така робота, підкреслив Олександр Паламарчук, буде продовжена.