В Балаклейской школе №1 готовят к открытию новую спортивную площадку

13.06.2018 13:30   -
Автор:
У Балаклійській школі під номером один готують до відкриття новий спортивний майданчик. 785 учнів згодом матимуть можливість не тільки займатися волейболом, футболом та баскетболом, а й грати взимку у хокей. Майданчик збудували коштом районного бюджету.
 
Світлана Бовдуй директор Балаклійської ЗОШ №1
 
Ми звернулися до районної влади з пропозицією збудувати майданчик, і нас підтримали, виділили кошти. В минулому році ми розпочали це будівництво спочатку на рівні документації. А вже сьогодні підходимо до завершення будівництва.
 
Майданчик збудований за новітніми технологіями. Покриття – гумова крихта – дозволить не лише комфортно займатися спортом у теплу пору року, а й заливати ковзанку взимку, що значно урізноманітнить уроки фізкультури в школі.
 
Андрій Китайгородський вчитель фізичної культури Балаклійської ЗОШ №1
 
Це довгоочікуваний майданчик для наших дітлахів. З його відкриттям планується збільшити кількість секцій футболу, волейболу. Вцілому майданчик дає можливість більшого заоохочення дітей до занять фізичною культурою. 
 
У цілому на території Балаклійського району за цей рік збудовано два майданчики зі штучним покриттям для гри в футбол та два багатофункціональних майданчики з гумовим покриттям.
 
Світлана Швід начальник відділу освіти Балаклійської РДА 
 
Завдячуючи підтримці Харківської обласної державної адміністрації і саме Юлії Олександрівні Світлічній минулого року ми не лише зміцнили матеріально-технічну базу та провели заходи з енергозбереження, а й розпочали будівництво та реконструкцію спортивних майданчиків на територіях навчальних закладів району. 
 
Наразі готується проектно-кошторисна документація для реконструкції 4-х спортивних майданчиків, ремонтні роботи на яких будуть виконані за рахунок співфінансування районного та обласного бюджетів. Голова Балаклійської райдержадміністрації Степан Масельський відзначає, у районі реалізують ініціативу губернатора Юлії Світличної щодо популяризації масового спорту та забезпечення можливостей для занять фізкультурою для кожного, хто має таке бажання.
 
Степан Масельський голова Балаклійської РДА 
 
Створюємо всі умови аби наші діти та дорослі якомога більше часу приділяли фізичному вихованню та заняттям спортом. І проводили свй досуг на спортивних площадках.