В 2016 году в подъездах многоэтажек появятся новые купе-кабины взамен изношенным

16.01.2016 10:03   -
Автор:

Це завод з виробництва харківських підйомників. Тут з початку січня закипіла робота. На виробництві приступили до виготовлення нових ліфтових купе-кабін. У першому півріччі 2016-го в рамках міської програмі зі заміни зношених під'йомників на оновлення очікує три сотні кабін розташованих в під'їздах будинків комунальної власності.  

Віталій Науменко головний інженер КСП "Харківміськліфт"

Согласно распоряжению Харьковского городского головы Геннадия Кернеса создана программа по замене 300 купе-кабин в домах коммунальной собственности. Т.е. мы будем менять 300 купе-кабин по всему городу, т.е. это на данное полугодие. Сейчас уже начало работу производство и мы установили кабины в 3-х районах и дальше продолжаем над этим работать.

Проспект Науки, 21, вулиця Грицевця, 43 та Героїв Праці, 4а. Мешканці під'їздів цих багатоповерхівок вже відчули на собі перевагою нових купе-кабін у дії. Всі вони оснащені світодіодними світильниками та
антивандальними кнопками виклику. Але і це не зупиняє тих хто псує міське майно. На підприємстві фіксують і факти розкрадання дороговартістних деталей з машинних відділень.

Від таких на підприємстві вирішили боротися встановлюючи спеціалізовані двері. Вони зроблені з товстого металу, без виступаючих петель, з внутрішним замком, який неможливо зірвати. Крім того, співробітники підприємства закривають віконні отвори в машинні приміщення гратами або цегляною кладкою, тим самим перекриваючи всі шляхи проникнення в них.
 
Вадим Прокудін заступник директора з виробництва КСП "Харківміськліфт"

Остро стал вопрос изготовления бронированных антивандальных дверей, чтобы позакрывать машинные отделения где находится довольно дорогостоящее оборудование от вандалов. Планируем в январе месяце и уже стали выпускать, вчера установлены первые 7 дверей. Планируем в январе установить 20 дверей, это минимум. И каждый месяц около 50 дверей на машинные отделения, где особенно часто происходят хищения.

Лише за минулий рік за підрахунками КСП "Харківміськліфт" зловмисники завдали підприємству чималих збитків на 1 мільон 175 тисяч гривень. Про всі випадки крадіжок своєчасно було повідомлено правоохоронцям.

Віталій Науменко головний інженер КСП "Харківміськліфт"

Я хочу сказать, что результата мы пока не видим и его нету. Почему, потому что в прошедшем месяце было украдено 15 катушек, т.е. разворовано было 15 домов, в результате чего жители не получали услуги.

Підприємство закликає всіх городян дбайливо відноситися до міського майна, у тому числі що встановлює і "Харківміськліфт" не псувати йго, а про випадки розкрадання повідомляти на підприємство за телефонами

Приймальня тел. 725-28-01
Диспетчер з обслуговування ліфтів та систем диспетчеризації тел. 725-25-25
Диспетчер по обслуговуванню електромереж тел. 725-23-23 (цілодобово)