У міській раді привітали поліцейських із професійним святом

03.07.2020 14:49   -
Автор:
Юлія Луговська за фахом психолог, але в одну мить вирішила змінити життя та стати поліцейською. І от вже два роки дівчина працює правоохоронцем. 
 
Юлія Луговська молодший лейтенант поліції 
 
Мої батьки були дуже здивовані і взагалі моя сім"я, всі знайомі. Не знаю, чи могла я тоді це чимось мотивувати, але мені хотілось, і коли я прийшла працювати сюди, я зрозуміла, що це – моє. Мені подобається те, що я роблю. Мені подобається це відчуття, коли я роблю щось важливе.
 
Закон один для всіх. Саме під таким гаслом йшла реформа українських органів правопорядку. Щось вдалося зробити, щось ні. Але впевнений перший віце мер Ігор Терехов без поліції неможливе існування сучасного мегаполісу.         
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови
 
Хочу сегодня сказать вам прежде всего слова благодарности за вашу работу от себя, от имени Харьковского городского головы Геннадия Адольфовича Кернеса понимаю, что вам очень нелегко, понимаю, что бюджета не хватает, что тяжело находится в этих бюджетных ситуациях, но все, чем мы можем, вы знаете, мы вам помогаем. Поэтому мы – вместе. Еще раз вам всем крепкого здоровья – это очень важно, особенно в сегодняшней ситуации, счастья, благополучия, хороших заработных плат и уважения среди населения.
 
І ще, звісно, важлива підтримка, кажуть поліцейські, і розуміння, особливо з боку органів влади. 
 
Олена Стрижак начальник управління патрульної поліції в Харківській області
 
Нам приємно, що міський голова, що мерія відзначила кращих поліцейських в такому форматі, оскільки в нас зараз карантин, але все одно це дуже-дуже приємно. Ми вдячні міськраді за те, що в нас є сприяння і допомога і в засобах захисту, і в усіх нюансах, які стосуються несення служби в такий час.