У Харкові вшанували пам’ять героїв Другої світової та жертв нацизму (відео)

08.05.2023 15:55   -

У Харкові восьмого травня в день пам’яті та примирення пройшла церемонії покладання квітів до Меморіалу Слави в данину тих, чиї життя обірвала Друга світова війна. Тоді, у сорокові, Європа, і Україна зокрема, заплатили за перемогу і мир страшну ціну – десятки мільйонів вбитих та закатованих, скалічених та понівечених, тисячі знищених вщент міст та сіл.

Харків’яни сповна відчули усі жахіття Другої світової на собі.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Дуже багато захисників полягло в ті часи, щоб  Харків був свобрдним, щоб Харків був і жив у мирні часи.

Шанувати та пам’ятати подвиг героїв тих часів – обов’язок кожного громадянина, підкреслив Ігор Терехов.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Це святий день. Ми повинні пам’ятати тих, яких немає з нами,які ціною свого життя подарували нам свободу. Крім того, хочу сказати,зараз іде війна . Ніколи не могли подумати у ті часи , і потім, після війни, що буде таке лихо, буде такий жах, і що онуки тих, які боролися з нацизмом, зараз прийшли на нашу землю і хочуть відібрати у нас свободу , хочуть у нас відібрати ті здобуття ,які є в України. Тому зараз ми воюємо за нашу націю, свободу і я впевнений в нашій перемозі.

Сьогодні кожен українець прагне Перемоги над рашистською навалою. Учасники церемонії покладання висловили велику шану тим, хто переміг нацизм тоді, та тим, хто захищає нашу країну зараз від нового зла.

ОСТАННІ НОВИНИ