«Це зухвала атака на звичайний готель». У Харкові під ракетний обстріл потрапили представники іноземні ЗМІ (відео)

11.01.2024 19:37   -

Двома ракетами по готелю в середмісті Харкова. Росія вкотре вчинила терористичний акт проти цивільних. Тринадцятеро осіб готелю зазнали поранень. Серед потерпілих репортери з Туреччини: журналіст та фотокореспонтент. Представники турецької агенції Anadolu перебували з відрядженням на Харківщині, аби зафіксувати воєнні злочини, що чинить росія проти України. Якраз в цьому готелі, що розбомбили рашисти і зупинилися репортери. Кажуть, дивом вижили.

ДАВИД КАЧКАЧІШВІЛІ КОРЕСПОНДЕНТ АГЕНТСТВА «ANADOLU»
Ми члени знімальної групи агентства «Анадолу». Знаходились в готелі «Парк-готель» в українському місті Харків. Близько 22:30 в результаті двох потужних вибухів готель був частково зруйнований, виникла пожежа. Автомобіль нашої знімальної групи теж згорів. Вибухнули і ще декілька автомобілів, що були припарковані біля готелю. Декілька людей в готелі отримали поранення.

У цьому готелі, що 10 січня розбомбили російські окупанти, знімальна група турецької агенції зупинялася неодноразово. В цю криваву ніч кореспондент агентства отримав поранення. Іноземним журналістам у Харкові надали відповідну меддопомогу.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ДАВИД КАЧКАЧІШВІЛІ КОРЕСПОНДЕНТ АГЕНТСТВА «ANADOLU»
Я відчув страшний вибух, слідом ще один, полетіло скло. Уламками скла мені пошкодило руку і я одразу вибіг на вулицію. Дуже злякався за свою колегу, вона була в сусідньому номері. Це зухвала атака на звичайний готель, ми завжди там зупинялися під час відряджень, це майже середмістя, і ми не очікували, що росіяни можуть вдарить по ньому. Жодних військових там не було.

Потерпілі репортери досі відходять від шоку, що вони пережили цієї ночі в Харкові під час ракетної атаки. Репортери поспілкувались зі слідчими. З власних джерел «Харків Новин», команда призупинила своє відрядження на Харківщині і вирушили до столиці на зустріч з Послом.

ОСТАННІ НОВИНИ