Розбите кафе та вибиті вікна. По Київському району Харкова прилетіли шахеди (відео)

28.03.2024 19:23   -

Цієї ночі Харків вчергове опинився під ударом «Shahed». Цього разу безпілотники атакували Київський район міста. В результаті «прильоту» було майже зруйновано кафе та пошкоджені прилеглі будинки.

БОГДАН ГЛАДКИХ ДИРЕКТОР ДЕПАРТАМЕНТУ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ ХМР
Вночі 28 березня ворог завдав чергового удару по місту Харкову. Внаслідок події сталося влучання 3-х «Shahed» в будівлю кафе. Виникла пожежа, пожежа була локалізована підрозділами ДСНС. Також було пошкоджено адміністративні будівлі та житлові будинки. Внаслідок події, слава Богу, постраждалих у нас немає. За медичною допомогою ніхто не звертався. Комунальні служби зранку усувають наслідки цієї події.

ОЛЕГ МАРИСЮК ІНЖЕНЕР КП «ХРБП»
Постраждала дуже сильно житлова п’ятиповерхівка. В основному вибиті вікна але є і пошкоджені двері. Також покрівля пошкоджена. На даному об’єкті стараємось закрити в основному вікна, це більше понад 100 вікон на сьогоднішній день. Наше підприємство на цьому об’єкті вже не перший раз закриваємо вікна. Дуже постраждала ця будівля. Покрівлю намагаємось вже сьогодні, а також будемо старатися сьогодні, може щось залишиться на завтра, але будемо старатися сьогодні всі вікна закрити в даній будівлі.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Я хочу сказати, що в переважній більшості страждають вікна і за ці 2 «прильота» більш ніж 1 000 вікон вибито і це потрібно все вставляти. На щастя, що у нас такі погодні умови, але все одно потрібно все робити. Це за рахунок міста, надав допомогу Офіс Президента і дуже багато ми отримуємо від Офісу Президента України. Крім цього, дійсно, це бюджет міста і для нас це дуже важливо. Ми так збалансували бюджет, щоб у нас вистачало коштів на придбання цих матеріалів і для нас це дуже потрібно. Бо ми розуміємо, які виклики будуть стояти ще перед нами. Тому у нас є певний запас міцності але ми його поповнюємо!

ОСТАННІ НОВИНИ