Режим усиленной дезинфекции – автобусы обрабатываются после каждого рейса

16.03.2020 14:25   -
Автор:
Міцні гумові рукавиці, респіратори і багато дезінфікуючого засобу – так ретельно, декілька разів на добу, салони автобусів ще не прибирали. В середині транспортного засобу миють усе: вікна, двері, сидіння, поручні. Така специфічна обробка проводиться після кожного зробленого автобусом кола, розповідають працівники транспортного підприємства.
 
Олександр Єрьомин головний інженер "Транссервіс"
 
Мы обрабатываем автобусы: и поручни, и места, там где соприкосновения людей, "аметал-аналид-кристал" идет, рекомендованная химия какая-то для дезинфекции, против коронавируса. Показала нормальные результаты. Поэтому на конечных остановках нам было рекомендовано производить обработку всего подвижного состава.
 
До чоловіків у масках, з розприскувачами, які заходять до автобусів що разу, як ті прибувають на кінцеву,  люди вже звикли. Бо обробка транспорту проходить щодня і регулярно. 
 
Радмила Костянтинівна харків'янка
 
Знаете, как говорят, кто предупрежден – он вооружен.
 
Йосип харків'янин
 
Это правильно, на пользу, но это надо делать даже когда вируса нет.
 
Катерина харків'янка
 
Это хорошо, конечно, что дезинфицируют, чтобы меньше вероятность была заболеть.
 
Тож така часта дезинфекція наземного транспорту, говорять працівники підприємства, – процедура дуже дієва у боротьбі з розповсюдженням коронавірусу, і  – швидка. На графік роботи не впливає.
 
2-3 хвилини, і оброблений автобус знову вирушає на маршрут.
 
Олександр Куколь заступник начальника департамента інфраструктури
 
По всему городу мы проводим дезинфекцию всех транспортных средств перевозящих людей. Это было принято распоряжение городского головы.