Ремонт мереж холодної води та підготовка до опалювального сезону: робота комунальників у Харкові (відео)

17.04.2024 17:03   -

У Немишлянському районі по Салтівському шосе продовжуються роботи з ремонту систем холодного водопостачання. Аварійні бригади КП «Харківводоканал» на місці та оперативно усувають проблему.

ІОЛАНТА ДИКА НАЧАЛЬНИК ДІЛЬНИЦІ НЕМИШЛЯНСЬКОГО РАЙОНУ З УПРАВЛІННЯ ПО ТЕХНІЧНОМУ ОБСЛУГОВУВАННЮ КП «ХАРКІВВОДОКАНАЛ»
Замінюємо трубопровід холодного водопостачання – 60 погоних метрів. Трубопровід виконується з якісних, сучасних матеріалів. Це дозволить цим трубам прослужити багато років і не буде аварійних ситуацій. Наші бригади працюють також в різних умовах. Зараз у нас часто відсутнє електропостачання, але в наших бригадах є оснащення. У нас є і генератори, і болгарки акумуляторні. Тому ми виконуємо роботи в любих умовах. Виконуємо ми все це задля того, щоб в домах була у нас і вода, і працювала каналізація, щоб мешканці наші почували себе комфортно в своїх домівках.

Комунальники звітують, працюють у всіх куточках району та виконують різні типи робіт, навіть за відсутності електроенергії.

ІОЛАНТА ДИКА НАЧАЛЬНИК ДІЛЬНИЦІ НЕМИШЛЯНСЬКОГО РАЙОНУ З УПРАВЛІННЯ ПО ТЕХНІЧНОМУ ОБСЛУГОВУВАННЮ КП «ХАРКІВВОДОКАНАЛ»
Фахівці нашого району кожного дня виходять на роботу. Виконуємо роботи по обслуговуванню внутрішньобудинкових систем. Виконуємо заявки від мешканців. З початку року надійшло 520 заявок різного характеру, мінялись деякі каналізації в квартирах, міняємо стояки холодної води в квартирах. Усуваємо залиття різного характеру, і по халатності. Замінюємо трубопроводи також зливової каналізації на технічних поверхах і на поверхах будинках. Заплановано в цьому році виконати поточний ремонт на 36 об’єктах – це становить 1 500 метрів погоних. З початку року виконали 14 об’єктів – 450 метрів погоних ми проклали трубопроводу.

Також, кажуть на підприємстві, вже працюють над тим аби підготувати мережі до майбутнього опалювального сезону.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ІОЛАНТА ДИКА НАЧАЛЬНИК ДІЛЬНИЦІ НЕМИШЛЯНСЬКОГО РАЙОНУ З УПРАВЛІННЯ ПО ТЕХНІЧНОМУ ОБСЛУГОВУВАННЮ КП «ХАРКІВВОДОКАНАЛ»
Готуємо системи, міняємо запірну арматуру, замінюємо аварійні ділянки в підвалах, прочищаємо каналізацію – профілактичні промивки гідромашинами.

А що ж до всіх дев’яти районів міста Харкова, то звітують на підприємстві подібні роботи з підготовки до майбутньої зими також проводяться.

ВАЛЕРІЙ ХАРЛАН НАЧАЛЬНИК УПРАВЛІННЯ З ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ ВНУТРІШНЬОБУДИНКОВИХ СИСТЕМ КП «ХАРКІВВОДОКАНАЛ»
Ми плануємо в 6 100 будинків підготувати, виконати ревізію на внутрішньобудинкових системах холодного водопостачання підготовити внутрішньобудинкові системи господарсько-побутової каналізації і зливової каналізації. В ході цих робіт нами заплановано виконати в цьому році великі ремонти в 540 будинках. Приблизно ми плануємо замінити близько 38 кілометрів трубопроводу холодного водопостачання та водовідведення у будинках комунальної власності. На сьогоднішній день нами підготовлено внутрішньобудинкові системи холодного водопостачання та водовідведення в 350 будинках. Також в 200 виконані великі поточні ремонти і замінено близько 10 кілометрів трубопроводу.

ОСТАННІ НОВИНИ