«Пташки проти ворога». Харків’яни передали дрони на Купянський напрямок (відео)

29.03.2024 15:36   -

Куп’янський напрямок. Під прицілом позиції окупантів, техніка та жива сила. За пультом ударники 32-ї окремої механізованої бригади. Працюють на пташках. БпЛА із бойового завдання, кажуть військові, зазвичай не повертаються. Але такі дрони-камікадзе, що несуть на собі вибухівку, якраз і допомагають українським захисникам дистанційно ліквідовувати ворога, тим самим зберігаючи життя українським воїнам, які несуть службу на землі.

ВАСИЛЬ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЕЦЬ 32-ї ОМБр
Працюємо ми на Куп’янському напрямку. Це FPV-дрони, які собою являють росходники, але вони дуже ефективні. Ми вражаєм ворожу техніку цими FPV-дронами. Тому це дуже важливо в даній ситуації, яка склалася. Ці дрони дуже гарні, бо менш піддаються РЕБам. Несуть достатньо заряду, щоб вразити ворожу техніку, бліндажі. Я думаю, що за 7 днів це піде вже в розход. Саме головне, щоб вона досягала своєї цілі.

Для того, аби було чим гнати ворога з Харківщини і унеможливити просування на Куп’янському напрямку Харків для воїнів 32 ОМБ передав партію FPV-дронів.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ВАСИЛЬ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЕЦЬ 32-Ї ОМБр
Дуже вдячні меру Харкова і всім харків’янам, які розуміють, що нам потрібна ця допомога. Дуже-дуже дякуємо. Від 32-ї окремої механізованої бригади.

Ці пташки до виконання бойового завдання вже стануть у найближчі дні. Все для того, щоб викурити російських окупантів з української землі.

ВАСИЛЬ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЕЦЬ 32-Ї ОМБр
Бракує ось таких пташок. Тобто нуждаємось ми в цьому. І підтримка-підтримка.

ОСТАННІ НОВИНИ