Помогать малообеспеченным семьям – приоритет команды Олега Ляшко

15.01.2019 15:22   -
Автор:
Я водой дождевой землю мою, мою, мою, мою крышу и забор, мою улицу и двор.
 
Ця маленька чотирирічна дівчинка Агнеса готується незабаром піти до дитсадка. Тож і вирішила похвалитися тим, що вміє. Але вірша вчили не з батьками, а з бабусею. Та розповідає, мати покинула своїх дітей майже одразу після народження. У Агнеси є ще старші сестра та брат – Руслан і Сніжана. Тож всі ці троє дітей мешкають у бабусі і живуть лише на її пенсію, якої, жаліється жінка, звісно, не вистачає.
 
Олена Зубець пенсіонерка, інвалід 3 групи
 
Мы живем, как можем, живем, я на тысячу. Вот у меня было там на книжке. У меня инвалидность  3я группа, понимаете, а деньги мне не дают, я как вот 1300 получаю, 1350 вот это вот и все.
 
Тож Олена Іванівна разом з онуками дуже радіє будь-якій підтримці. Адже, каже, ніяких пільг у дітей та у неї немає. Тож команда Радикальної партії, довідавшись про їхню складну ситуацію, не залишилася осторонь. Її харківські представники Володимир Міненко та Олексій Кочармін навідалися в гості до родини, аби привітати з новорічними святами та дізнатися, як можуть допомогти. Тому що пріоритет Олега Ляшка – підтримувати такі малозабезпечені сім"ї. Бо політик сам в дитинстві потрапив до інтернату через те, що у його мами не було грошей на його утримання. Тому не з чужих вуст знає всі проблеми таких родин. Пенсіонерка зізналася,  що більша частина грошей витрачається саме на їжу і не лише вдома. Адже діти вже у старшій школі, де безоплатного харчування не передбачено.
 
Нам не дают ни в школе еды бесплатной, вот их трое. Вот Олег Ляшко как раз выступает за то, чтобы бесплатная еда была. Как раз вот это питание в школах, бесплатное причем питание, не только в начальных классах, а вообще питание в то время, пока человек учится как за это Олег Валерьевич выступает, чтобы и кусок мяса был у каждого школьника, каждый день стакан молока. Чтобы это была не ваша проблема, а как раз государство должно за это беспокоится, и обеспечивать это питание.
 
Олег Ляшко обіцяє вибити кошти на безкоштовне харчування всіх дітей в школах. І жінка з онуками дуже на це сподівається, бо для неї це єдина можливість зробити так, щоб діти не голодували.