Підтримка міжнародних партнерів, робота ППО та деталі масованої атаки по Україні – головне за ніч 

21.06.2023 11:57   -

Цієї ночі окупанти знову атакували Україну ударними дронами. За даними Повітряних сил ЗСУ, усі цілі були знищені силами ППО на Хмельниччині. За даними ОВА, постраждалих немає. Приземлили шість БПЛА типу «Shahed». А протягом доби знищено і 4 розвідувальні безпілотники різних типів.

Велика Британія сьогодні оголосить про новий пакет фінансової підтримки Києва. Відомо, що нададуть 3 мільярди доларів кредитних гарантій Світового банку для зміцнення економічної стабільності України. Про це повідомив Британський уряд. Гроші будуть направлені на життєво важливі державні послуги, включаючи витрати на утримання шкіл та лікарень.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Уряд Австрії вирішив виділити ще 18 млн євро для допомоги українцям. Зазначається, що кошти виділять на рахунки організацій, які працюють з постраждалими українськими громадянами. За даними МЗС Австрії, по 6 мільйонів євро отримають Управління Верховного комісара ООН у справах біженців і Міжнародний комітет Червоного Хреста. Ще 4 мільйони євро отримає Дитячий фонд ООН і 2 мільйони євро – Фонд ООН у галузі народонаселення.

США виділять Чехії 8,2 мільйона доларів на підтримку українських біженців та організацій, які допомагають їм у цій країні. Відомо, що найбільша частина грошей у Чехії піде до Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), який отримає 3,3 мільйона доларів. Два мільйони доларів отримає Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ), 1,5 мільйона піде Управлінню верховного комісара ООН у справах біженців (UNHCR) і 1,4 мільйона – Міжнародній організації з міграції (МОМ).

ОСТАННІ НОВИНИ