Первый вице-мэр Игорь Терехов провёл личный приём граждан

21.10.2016 14:20   -
Автор:
На особистий прийом до першого заступника міського голови Ігоря Терехова прийшли мешканці двох вулиць, що в Основ'янському районі. Днями вони зіткнулися з реальною проблемою – пройти по залізничному мосту через річку, який з"эднує їх район з Новобаварським, вони вже не можуть. В рамках заходів безпеки спецслужби поставили там охорону і заборонили прохід місцевому населенню. Люди ж бідкаються – всі соціальні заклади : школи, дитсадки, поліклініки та власне їхні місця роботи знаходяться в іншому районі. Ситуація дійсно непроста, зазначив перший віце-мер, адже залізниця – це стратегічно важливий об'єкт.
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови
 
Я думаю, что буквально завтра мы будем встречаться с соответствующими органами, компетентными органами, которые отвечают за безопасность и будем решать эту проблему, но мы не останемся в стороне и жителям нужно будет обеспечить определённый доступ, чтобы они могли передвигаться. Потому что дети ходят в школу,  люди идут на работу и они не могут это делать вплавь или обходить. Поэтому есть вопрос, будем решать его совместно с правоохранительными органами. 
 
Чимало запитань на особистому прийомі Ігоря Терехова було пов'язано з проведенням ремонтних робіт, як-то оновлення під'їздів, дахів та внутрішньоквартальних доріг. Всі вони взяті в роботу. Скаржилися городяни і на роботу поліції. Владник зазначив, що сам нещодавно збирав правоохоронців, які не можуть чи просто не бажають припинити роботу так званих генделиків, де продають на розлив алкогольні напої. Крім того, додав Ігор Терехов, не ведеться робота з розкрадачами комунального майна міста.  
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови
 
Все перед законом равны, тем более что об этом все говорят,  но так нельзя, чтобы бабушек или дедушек за продажу петрушки гоняли, а те, которые воруют решётки, люки и сдают их на металлолом оставались безнаказанными. Поэтому закон для всех одинаков, пусть полиция выполняет свои функциональные обязанности.