Оперативна інформація по Харкову та регіону від ЗСУ на вечір 27 жовтня

27.10.2022 19:14   -

Протягом доби противник завдав три авіаційних удари та здійснив три обстріли з реактивних систем залпового вогню. Про це в вечірньому зведенні про оперативну обстановку в Харківській області повідомив речник Генштабу ЗСУ Олександр Штупун, передають Харьковские известия.

Разом з тим, зберігається загроза завдання ракетних та авіаційних ударів, включно із задіянням ударних БпЛА.

На Слобожанському напрямку ворог здійснював обстріли з території російської федерації, із використанням артилерії різних типів, в районах населених пунктів Чугунівка, Стрілеча, Дворічна, Кам’янка, Красне, Стариця. На Куп’янському напрямку – з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Берестове, Кислівка та Фиголівка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти забороняють мешканцям Першотравневого на Харківщині залишати селище – Генштаб

Авіація Сил оборони, поточної доби, завдала 14 ударів по районах зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника. За добу підрозділи протиповітряної оборони збили ворожий гелікоптер та літак – за попередньою інформацією Ка-52 “Алігатор” та штурмовик Су-25.

Окрім того, підрозділи ракетних військ і артилерії уразили два райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки окупантів.