Одиннадцать тысяч пенсионеров Чугуевщины под опекой почтальонов

01.08.2012 20:48   -
Автор:

Вони допомагають людям, але і самі потребують допомоги. Не всі ще поштові відділення району відремонтовані та мають сучасну техніку, в деяких з них треба полагодити опалення та відновити освітлення. Проблем багато, і задля їх вирішення робітники Укрпошти звернулися до місцевої влади та свого народного депутата Дмитра Шенцева. І були почуті.

Ваграм Гулян ,генеральний директор Харківської дирекції ДП "Укрпошта":

-Когда мы договариваемся, не надо стесняться и к власти, и к народному депутату надо говорить об этом. Мы бы к чужому не пришли, мы пришли не как чужие. Значит мы свои, у нас есть определенные отношения к главе администрации, и к народному депутату, и к главе райради. Это очень правильно, потому что мы делаем общее дело.

Поштарі – зв’язуюча ланка між людьми. Сотні листонош щодня курсують між будинками сіл та селищ. Відстань, що зазвичай долають робітники Укрпошти нараховується навіть не десятками, а сотнями кілометрів. Полегшити роботу – може велосипед, і листоноші Чугуївського району їх отримали. Народний депутат України Дмитро Шенцев впевнений, допомагати тим, хто сам допомагає людям це добра справа.

Дмитро Шенцев ,народний депутат України:

-Все эти добрые дела, которые мы делали, делали вместе с вами, с вашей помощью, делали с исполнительной властью, делали с местной законодательной властью. Все эти добрые дела, которые мы вместе делаем – это самая большая подпитка и самая большая радость, когда что-то удается сделать и ты видишь, если не счастливые, то радостные лица и глаза людей, когда удается им помочь.

Саме завдяки прямому контакту з народним депутатом, впевнені працівники, вдається вирішити ті проблеми, що накопичувалися роками. І не тільки місцеві, а і ті, що стосуються всіх громадян України. Тому зустрічі представників влади та парламентаря з трудовими колективами стали на Харківщині вже традиційними.

Ігор Сторожев ,голова Чугуївської районної ради:

-Мы знаем сколько было встреч не только по Чугуевскому району, но и по Великобурлутскому, Печенежскому, Волчанскому районах. Так что активная позиция его, в его делах выражается – постоянно.

Депутати Харківщини впевнені, разова допомога важлива, але всіх питань цим не вірішиш, тому ініціювали розробку комплексної програми розвитку української пошти на найближчі роки. На розгляд парламенту нового скликання її представлять вже восени.

Андрій Соловйов, Сергій Перець, Харьковские Известия.