На улице Мохначанской заканчивают укладку асфальта

07.04.2020 13:12   -
Автор:
Із самого ранку тут, на вулиці Мохнацькій, кипить робота. Купа техніки та робочих. І все це для того, аби якнайскоріше закінчити ремонт асфальтного покриття. Яке раніше, за словами місцевих мешканців, було у занедбаному стані.
 
Яна місцева мешканка
 
Была очень плохая дорога, ямы были сумасшедшие, зимой вообще невозможно было ездить, но сейчас слава богу делают.
 
Зінаїда місцева мешканка
 
Хорошо относимся,  потому что будет хорошая дорога у нас здесь дорога была ужасная, сколько мы здесь живем, столько ее и не ремонтировали, подсыпать подсыпали, но не ремонтировали, поэтому хорошо относимся, будет хорошая дорога. Маршруткам будет легче, потому что транспорт разбивался сильно, и маршрутки, и легковые автомобили.
 
Місцеві мешканці кажуть, що комунальники працюють швидко, самі ж працівники розповідають, на всі роботи витратили чотири дні. 
 
Олександр Замай начальник дорожньо-експлуатаційної філії №6 КП "Шляхрембуд"
 
Общая площадь этого участка составляет 3120 квадратных метров. На этом участке мы в первую очередь отфрезеровали, сняли нижний побитый асфальт проезжей части. В данный момент уже уложили, поставили нижний слой, выравнивающий так сказать и поставили 150 метров борта там, где он отсутствовал.
 
А ще комунальники встановили люки та замінили ливнівки. Залишилося лише укласти верхній шар асфальту, і ці роботи комунальники обіцяють зробити у найкоротший термін. Після чого рух транспорту відновлять.