На станции метро “Дворец спорта” открылся еще один пешеходный выход

14.11.2017 12:52   -
Автор:
Пішохідний вихід на станції метро "Палац спорту" відкрили для харків'ян після реконструкції. Роботи на цьому об'єкті тривали протягом двох місяців. За цей час занедбаний вихід перетворився на сучасний, а головне, комфортний і зручний для пасажирів підземки. 
 
Олександр Ткач заступник директора КП "Підземне місто" 
 
Демонтировали все старое покрытие и сделали абсолютно новый дизайн этого выхода, применив современные материалы в едином стиле. Современные материалы это керамогранит. Для ступеней мы использовали по-прежнему самый надежный материал – гранитный камень. Так же мы применили элементы композита и рекламную конструкцию, которая возвышается над выходом. 
 
Як і на всіх виходах, що пройшли реконструкцію, тут встановили поручні, облаштували місця для переміщення вантажу та дитячих візочків. В такому  ж вигляді буде і останній пішохідний вихід номер 5 на цій станціїї. Зараз на ньому ведуться роботи. Відкрити його для пішоходів в комунальному підприємстві "Підземне містіо обіцяють вже до кінця року. Щодо планів на наступний 2018-й рік, то КП націлене повністю оновити ще з два десятка пішвиходів харківського метро.  
  
Олександр Ткач заступник директора КП "Підземне місто" 
 
В планах компании проведение капитальных масштабных ремонтных работ на станции метро "Индустриальная". Пока мы в разработке у нас проект масштабного капремонта. И мы надеемся, что мы охватим максимальное количество в метрополитен для того, чтобы эти работы завершить к концу следующего года. 
 
Як зазначили в "Підземному місті", капремонт на "Індустріальній" проводитимуть так, аби не завдавати незручностей для пасажирів. Крім того, реконструкцію планують провести і на пішохідних виходах Салтівської гілки метро.