На Харьковщине новый губернатор – Алексей Кучер

06.11.2019 16:45   -
Автор:
На Харківщині новий губернатор. Ним став 34 річний Олексій Кучер. Адвокат, політик і  знедавна ще й народний обранець від пропрезидентської партії. Крісло голови Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер офіційно зайняв напередодні. Тим самим змінив свою попередницю Юлію Світличну. Нового голову регіону представив Президент України Володимир Зеленський під час свого робочого візиту на Харківщину.   
 
Володимир Зеленський Президент України 
 
Вітаємо вас, Олексію. Поки що вітаємо, а по результатам побачимо. Я хочу подякувати також пані Світличній за вашу працю, за вашу роботу. В Харкові в цілому непросто. Я вдячний вам за вашу потужну роботу. Якщо можна, ви нікуди не дівайтесь. Ми вас все рівно  знайдемо. Я маю на увазі, нікуди не дівайтесь, а допомагайте в нашому ореолі. Ми бачимо і хочемо, щоб ви допомагали якомога довше і найголовніше в Харківській області пану Кучеру Олексію.
 
Після отримання посвідчення голови Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер подякував Президенту та родині. Сім'ї за підтримку, а гаранту за довіру керувати таким складним регіоном, як Харківщина. Новопризначений голова Харківської облдержадміністрації, в першу чергу, налаштований приділити увагу трьом напрямкам: інвестиціям, екології та корупції. І вже в найближчий час, заявив Олексій Кучер, в регіоні буде проведений аудит.
 
Олексій Кучер голова Харківської облдержадміністрації 
 
Я налаштований на серйозну роботу. Ми неодноразово з вами розмовляли про це. Всі пріорітетні завдання, які будуть мною підняті, вони будуть мною озвучені трохи пізніше, коли буде проведений аудит. Аудит це дуже важливо, ми будемо розуміти, що відбувалось, як відбувалось і що будемо далі робити. 
 
Після офіційного представлення Олексія Кучера в якості голови Харківської облдержадміністрації, Президент порадив новопризначеному губернатору більше спілкуватися з народом, аби більше розуміти їх потреби і приділити увагу промисловості регіону, що зараз переживає не найкращі часи.
 
Олексій Кучер голова Харківської облдержадміністрації 
 
Я налаштований на роботу, на серйозну роботу. 24 години на добу, 7 днів на тиждень. І за вашої підтримки, Володимире Олександровичу, ми змінимо тут багато.